Twitter Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon


Triunghiul Bermudelor, poarta catre alta galaxie ? 0


  Unii cred ca legile fizicii nu se aplica in Triunghiul Bermudelor. Este unul din cele doua locuri din lume unde acul busolei nu arata nordul adevarat, magnetic.
  I se mai spune Zona Crepusculara si este aproximativ creat de Florida, Insula Bermuda si Puerto Rico.
  Rapoarte despre ciudatele disparitii din aceasta zona dateaza dinainte de 1950.  Este o regiune oceanica, care "inghite" vase si avioane fara sa lase urme.Inceputul istoriei Triunghiului Bermudelor, dateaza de pe 16.09.1950, cu un articol in care se vorbea despre disparitii ale vaselor si avioanelor intre Florida si Bermuda.In anii urmatori au aparut tot felul de ipoteze, despre cine ar fi vinovat ( extraterestrii) si despre cate "victime" au fost, din 1955 pana in prezent : 428 de vase. Adevarata legenda a Triunghiului Bermudelor a inceput la 5.12.1945, cu faimoasa disparitie a "Zborului 19", in care cinci bombardiere au disparut misterios impreuna cu alt avion de cautare venit dupa ele, deci 6 avioane si 27 de oameni. Nu au fost gasite nici pana azi.Alte incidente , de aceeasi natura , s-au atrebuit tot Triunghiului Bermudelor.
  Totusi nu se poate spune cu certitudine daca Tiunghiul Bermudelor este adevar sau doar o legenda pentru ca majoritatea disparitiilor pot fi explicate rational si pentru ca nu se stie cu precizie daca evenimentele atribuite acestei zone au si avut loc acolo pentru ca nu s-au descopeirt probe evidente in acest sens. In continuare insa, Triunghiul Bermudelor ridica semne de intrebare .

0 Responses So Far:

 
Copyright © 2011 Cultura Generala is Designed by Cerceteaza